Juniorseng med skuffer

Er du på udkik efter en juniorseng med skuffer er det ikke altid nemt at finde den rigtige løsning. Du kan vælge at tage i Ikea, BabySam eller Ønskebørn, men ofte har de ikke lige den model eller stil som du er ude efter.
Du vil jo gerne have en Juniorseng i god kvalitet, som kan holde til lidt af hvert. En seng som dit barn ligger godt i, og som samtidig er til at betale sig fra. Men hvor finder man så de billige juniorsenge på tilbud? Skal det være med eller uden skuffer? Hvilken farve og materiale skal den være i? Lad os kigger lidt nærmere på dette.

Læs også: Find den bedste barne seng på tilbud

Juniorseng tilbud

Er du ude efter en god Juniorseng på tilbud, så kan det nogle gange være en god ide at holde øje med de lokale reklamer for babyudstyr. Hvis du har tid til at vente en 3-4 måneder, så er der en god chance for at der på et tidspunkt kommer nogle gode rabatter, hvor du har mulighed for at spare en 15-20% på udvalgte juniorsenge.
Men ofte har man ikke tid eller tålmodighed til at vente på disse spot tilbud. Man vil gerne have sengen her og nu, og helst uden at skulle vente mere end højest en uge. Nogle vælger at bruge pris sammenligningstjenester som eksempelvis Pricerunner, men de har ofte kun et begrænset antal butikker at trække priserne fra. Så man er selv nød til at lede lidt på Internettet. Lav f.eks. en Google søgning på “Juniorseng tilbud” og klik dig in på de første 10-15 relevante resultater der kommer frem. Tjek om de har den model inden for børneseng du er ude efter, og til hvilken pris. Hvis prisen lyder lidt for lav, og det er en model du ikke lige kender, så kan det være en del at lave lidt ekstra research på denne specifikke model. Du vil jo nødigt ende op med en seng som ikke er optimal til dit barn. Jo bedre dit barn sover i sin seng, jo mere ro og bedre nattesøvn får du ofte også selv.

Juniorseng mål

Hvor stor skal juniorsengen så være? De mest almindelige mål for denne sengetype er:

  • 90×200
  • 70×190
  • 70×160
  • 70×140

Her er den typiske størrelse på en junior seng ofte 70x140cm. 90x200cm er ofte en voksen seng, men nogle børn kræver ekstra plads og kan have svært ved at sove i en lille seng. Så er der også god plads til at vokse på. Så derfor er det faktisk muligt at få nogle havestore juniorsenge også. Men i langt de fleste tilfælde vil en på 70 x 140cm være den bedst juniorseng til dit barn, og dermed det mest optimalt mål. En god grund til at gå efter juniorsenge med traditionelle mål, er at det vil være meget nemmere at finde en passende madras og sengetøj som passer til den. Det er vigtigt at man vælger den seng, hvor målene passer dit til barns størrelse. Men husk der skal også være plads til at barnet kan vokse lidt uden at fødderne stikker uden for sengen.

Købe online eller lokalt?

Skal man så vælge at købe sin seng i den lokale butik eller hos en af de mange online forhandlere af babyudstyr som f.eks. danbaby.dk, ikea.dk eller babylux.dk?
Det kan man ikke altid give et entydigt svar på. Har de f.eks. den model du er ude efter i din lokale Ikea butik, og samtidig et rigtigt godt tilbud på den, så vil det give god mening at købe den der. Ellers er der typisk lidt penge at spare og et større udvalg – ved at købe i nogle af de mange online webshops inden for babyudstyr og børnesenge. Tjek f.eks. en side som Danbaby, hvor du ofte finder tingene 5-15% billigere end hos de fleste andre forhandlere af billig babyudstyr. Du finder ofte også nogle rigtige gode tilbud på f.eks. børnesenge eller andet babyudstyr. Da mange af de fysiske butikker ikke skal betale for leje af butik, kan de ofte holde prisen lidt lavere end fysiske butikker. Derfor er net priserne ofte de billigste.

Læs også: Hvornår skifter man fra børneseng til juniorseng?

Junior seng hvornår?

Hvornår er ens barn så stort nok til at gå fra sin børneseng eller tremmeseng til en juniorseng? Typisk sker skiftet når barnet er ved at blive for stor til sin tremmeseng, og også stor nok til at han eller hun, ikke vil falde ud af juniorsengen. Dette er typisk et sted mellem 2½ og 3 års alderen. Så oftest vil det være her at man udskifter sin gamle babyseng med en ny junior seng med skuffer.
Grunden til at det helst skal være en seng med skuffer, er at så har du et sted at opbevare dyner, puder eller forskellige typer af babylegetøj eller babyudstyr, så det er gemt af vejen. Du kan også vælge at bruge kasser, eller bedrollers, men personligt syntes jeg det er nemmere med skuffer, og så får du også mere opbevaringsplads ud af det. Derfor kan jeg kun anbefale at man køber en juniorseng med skuffer, frem for en uden. For mange vil den ekstra plads til opbevaring være guld værd, i takt med at man samler mere og mere babyudstyr eller babytøj.
Du vil hurtigt opdage at en model med skuffer faktisk er betydeligt mere brugbar end en juniorseng uden skuffer.

seng til børn - eksempel på en børneseng til dit barn

Reklamer