Børneseng

Sådan vælger du den rigtige børneseng

De fleste børn tager skridtet fra en børneseng til en barneseng i løbet af barns første og tredje år. Det er vigtigt ikke at skifte børnesengen for tidligt. Når din baby er for stor eller aktiv til en babyseng / vugge, overvej disse muligheder.

En lille børnesenge er en god overgang for dit barn. De har den rette størrelse, så dit barn vil føle sig tryk og glad. De bruger en vugge madras, så du behøver ikke at investere i en ny dobbeltseng eller større madras endnu. Børnesengen kan sagtens bruges indtil barnet er stort nok til at få sin første juniorseng.

Læs også: Sådan finder en god og billig juniorseng

Børne-senge har høje sider eller indbyggede skinner for at forhindre, at dit barn falder eller ruller ud. og så de kommer i cool design, herunder rumskibe, prinsesse slotte eller hurtige biler. Det gælder her om at finde den børneseng, som passer bedst ind i dit barns børneværelse.

Børneseng til babyer

Hvis din baby skifter til en barneseng, kan du bruge konverteringskit fra vugge producenten nogle gange sælges disse separat. Byt den ene side af vuggen til sideskinne, og du er færdig. Dit barn vil nyde kendskabet til den gamle vugge og sove sikkert lukket, men vil kunne komme ind og ud uden din hjælp.

En standard seng ramme og madras kan også gøre arbejde. Du skal installere sengeskinner eller aftagelige seng sider på begge sider for at holde dit barn sikkert i sengen. Lidt som med en tremmeseng.
En madras placeret på gulvet er en anden mulighed, selv om du måske stadig vil bruge bolster til at holde dit barn væk fra. Når din lille har mestret kunsten uden at sove med barneseng, kan du flytte madrassen på en ramme. Indtil da bør du bruge en børneseng eller tremmeseng.

Læs også: Find den bedste tremmeseng til dit barn

Hvad skal man kigge efter, når man køber børneseng?

Robust konstruktion: er sengen en i god kvalitet – den skal kan holde til hoppende og andre småbørns slid i et par år. Jo mere solidt rammen er bygget, desto mindre sandsynligt er det at du er nødt til at erstatte den efter kort tid. Massivt træ koster mere, men kan også holde til langt mere end billigere materialer. Så overvej at køb en børneseng i god kvalitet, frem for en billig brugt seng.

En god pasform: Du vil have en ramme, der holder madrassen tæt. Hvis den vugge madras du har ikke passer godt ind i sengerammen, køb en der gør. Mellemrum mellem madrassen og rammen udgør en fangstfare.

Glatte kanter: For at undgå skader, se efter et design med jævnt, glat finish og afrundede kanter samt hardware, der ikke glider ud.

Sikkerhedsstandarder: Søg efter Juvenile Products Manufacturers Association (JPMA) certificeringssegl på emballagen af ​​barnesengen og sikkerhedsskinner du køber. Dette gælder både for en tremmeseng, vugge eller en juniorseng.

Sideskinner: Mange børn kaster og drejer rundt mens de sover, og en skinne på hver side hjælper med at forhindre barnet i at trille rundt. Nogle senge er forsynet med høje sider eller skinner, mens andre har slots, der giver dig mulighed for at vedhæfte dem, de kan købes separat. Sørg for, at eventuelle skinner monteres tæt på kanten af ​​madrassen for at undgå indhylling. Bemærk at skinner holder et barn fra at falde, men ikke klatrer ud af sengen.

Tiltalende design: Det kan ikke være din personlige smag, men en seng, der er kronet med en prinsesse tiara eller emblazoned med en favorit tegneseriefigur, kan være bare den lokke, dit lille barn skal overgå ud af vugge.

Vægtgrænse: Tjek producentens oplysninger, så mange børnesenge max ud på omkring 50 pund. Det betyder, at du ikke kan sidde på det med dit barn, meget mindre forsøge at krybe sammen. (En anden grund til at gå efter det robusteste design, du kan finde.)

Vigtige sikkerhedsanvisninger

Følg producentens anvisninger ved montering af sengelister. Sørg for, at skinnerne passer snævert uden huller mellem madrassen og skinnen, hvor dit barn kan sidde fast, rådgiver forbrugerrapporter; Kontroller skinnerne hver nat før brug, da de kan løsne sig over tid. Forlad mindst et 9-tommers mellemrum mellem sengeskinnen og sengens fodbræt og hovedgærde. Dette er vigtigt når man køber en billig børneseng.
Fordi små børn kan fanges mellem madrassen og væggen, er det vigtigt at have en skinne på begge sider af sengen, selvom den er imod en væg.
Bærbare skinner bør ikke bruges på en barneseng eller barneseng, da madrassen er for lille til at understøtte dem ordentligt. De bør heller ikke bruges på køjesenge, vand senge, oppustelige madrasser, ungdoms senge eller nogen seng uden en kasse forår (og børn og babyer bør ikke sove på vand senge, alligevel).
Nu, da dit barn kan klatre ud af sengen, råder det amerikanske pædiatriske akademi forældre til at gøre miljøet så sikkert som muligt ved at fjerne store legetøj, der kan skade dit barn, hvis hun falder imod dem. En sikkerhedsport over din børns dør kan forhindre ham i at vandre ud, mens en sikkerhedsport over trappen forhindrer at falde.

Hvad det koster en billig børneseng?

Priserne for børnesenge spænder fra omkring 500 til 5000 kroner, afhængigt af niveauet af design, kvalitet, ekstraudstyr og kvaliteten af materialerne. Sengskinner koster mellem 200 og 1000 kroner, mens vugger, der konverterer til babysenge og derefter fuld størrelse senge spænder fra 1000 til 8000 kroner, afhængigt af materialer og stil. Så som du kan se, så svinger prisen en hel del. Derfor kan der også være en del at spare ved at købe sin børneseng på billige online butikker om Babylux eller danbaby.dk

Reklamer